Rob Hulst

Profielschets

Ik ben niet iemand, die makkelijk met bravoure en bluf zich ergens tussen duwt. Op recepties voel ik mij daardoor snel verloren. Echter wanneer ik een op een in gesprek gekomen ben, ben ik in staat om zeer persoonlijk en enthousiasmerend te zijn. Ik schakel daarbij snel en makkelijk tussen inhoud en contact. Ik ben alles behalve de koele ondernemer, die stilletjes wacht op zijn kans. Het lukt me slecht om te functioneren binnen verborgen agenda’s. Ik ben open en transparant en verwacht dat ook van anderen. Door mij altijd gedegen te verdiepen in de inhoud, kan ik zaken ook realistisch inschatten en kan ik mijn (gebrek aan) geduld kanaliseren en inzetten voor tempo en voortgang binnen het project.

Naast mijn bouwkundige ervaring noem ik als sterk punt ook mijn financiële ervaring. Omdat ik niet terugschrik van getallen en berekeningen heb ik altijd met veel plezier de financiën behartigd bij de bureaus waar ik werkte. Ook privé heb ik me altijd aangetrokken gevoeld om bij verenigingen en bij kleine bevriende ondernemingen mede na te denken over financieel beleid en kansen. Waar veel mensen uit de financiële wereld het vaak als hun hoofdtaak zien om behoudend, voorzichtig en daarmee proces-remmend te zijn, wens ik mijn financiële kennis graag in te zetten, om te zoeken naar mogelijkheden en kansen. Door zaken financieel goed door te rekenen, kan je juist rust creëren. Ik ben ervan overtuigd dat goed financieel beleid zich bezig zou moeten houden met het mogelijk maken van die wensen, waarvan sommigen denken dat ze niet haalbaar zijn. Dit gaat daarin niet over het nemen van grotere risico’s, maar juist over het expliciet benoemen en berekenen van diezelfde risico’s.

Werk en Opleiding

2001 - 2015 Hans van Heeswijk architecten

Architect / Sr. Projectmanager / Mededirecteur
Kantoorgebouwen, Woningbouw, Infrastructurele projecten en Openbare gebouwen, waaronder Gemeentehuis en Bibliotheek Heerhugowaard, Gemeentehuis Lansingerland, Museum MORE in Gorssel, Van Goghmuseum in Amsterdam, Dansschool en Huis van de Kunsten De Muzerije in Den Bosch.

1997 - 2001 Marlies Rohmer architects

Projectarchitect / Projectmanager
Scholen en Woningbouw

1985 - 1996 architectenbureau Martin Wijnen

Projectmedewerker / Projectarchitect / Projectmanager
Verzorgingshuizen, Woningbouw en Stadskantoor Brielle

1978 - 1988 TU-Delft Wiskunde en Bouwkunde

1987 – 1988 Masters Bouwkunde, diploma juni 1988
Afstudeerproject Museum voor Moderne Kunsten Amsterdam
1980 – 1985 Kandidaats Bouwkunde
1979 – 1980 Propedeuse Bouwkunde
1978 – 1979 Propedeuse Wiskunde, niet afgemaakt

1972 - 1978 Stedelijk Gymnasium Haarlem

Gymnasium β, diploma juni 1978

CONTACT

Rob Hulst
Reitzstraat 52
1091 XC Amsterdam
06 287 67 850
info@robhulst.nl

Bezoek ook:

Bezoek ook de Makelaar van Dromen

Tip:

Bezoek ook De Wijnboer Amsterdam